Δημήτρης Πανάρετος

Δημήτρης Πανάρετος

Last updated 5 Απριλίου 2023

Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας με εστίαση στις Βιοιατρικές, Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες

(0 Ratings)
0 students
Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας με εστίαση στις Βιοιατρικές, Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες

To SPSS είναι το πιο δημοφιλές στατιστικό πρόγραμμα. Υπάρχει μέσα σε κάθε Οδηγό Σπουδών, ενώ οι περισσότεροι σπουδαστές το χρησιμοποιούν για την ολοκλήρωση της πτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας τους. Πρόκειται για ένα αρκετά εύκολο στην εκμάθησή του λογισμικό μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη γραφικό περιβάλλον. Δεν απαιτεί γνώση προγραμματισμού, αφού τα πάντα γίνονται παραθυρικά. 

Το σεμινάριο διαρκεί από τις 23/01 έως τις 06/02. Το κόστος είναι 90 ευρώ ενώ θα είναι live streaming. Παρέχονται σημειώσεις. Το σεμινάριο διατίθεται και βιντεοσκοπημένο για όσους δεν καταφέρουν να το παρακολουθήσουν live (Σύγχρονη & Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση).

[Modal-Window id="2"]
User Avatar
(0)
0 Reviews
148 Students
Σεμινάρια

Ο Δημήτρης Πανάρετος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Αποφοίτησε από το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2012), ως 1ος αποφοιτήσας, και με βαθμό άριστα (8.78/10). Για τις σπουδές του έλαβε υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΠΜΣ Βιοστατιστική της Ιατρικής Σχολής και του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών (2015), όπου και αποφοίτησε με βαθμό άριστα (8.83/10). Εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή του στη Βιοστατιστική, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (2016-2020), ως υπότροφος του ΕΛΙΔΕΚ. Τα τελευταία 10 έτη έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες φοιτητές, απόφοιτους και στελέχη επιχειρήσεων στις Επιστήμες της Στατιστικής και των Δεδομένων ενώ παράλληλα έχει δουλέψει ως Στατιστικός και Βιοστατιστικός στον Δημόσιο (ΕΟΔΥ) και Ιδιωτικό (ΕΣΕΕ, ΕΛΠΕΝ) τομέα. Έχει συγγράψει πάνω από 10 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει παρουσιάσει μέρος του έργου του σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια Στατιστικής και Βιοστατιστικής – Βιομετρίας. Σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Επιστήμης Δεδομένων και Εκπαιδευτής σε σεμινάρια ενηλίκων, ενώ διατελεί εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ.